Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/webvol3/6t/is4m9twampggfcf/mimacdoo.rs/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/webvol3/6t/is4m9twampggfcf/mimacdoo.rs/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/webvol3/6t/is4m9twampggfcf/mimacdoo.rs/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
O nama – Mimac d.o.o

O nama

Od samog početka akcenat je stavljen na kvalitet,
a kao posledica toga je zadobijeno veliko poverenje klijenata sa kojima sarađujuemo već dugi niz godina.

Čime se mi bavimo?

Generalni smo uvoznici BEKAERT, SOLAR GARD,
BRUXSAFOL materijala za područje bivše Jugoslavije.
Od 2001. M.I.M.A.C. postaje generalni uvoznik i
distributer japanske kompnije OLFA, najvećeg
svetskog proizvođača skalpela i rezervnih nožića.

Naša vizija

Od samog početka akcenat je stavljen na kvalitet,
a naša vizija je da i u buduće tako ostane.
Uspeli smo da stalnim profesionalnim usavršavanjem
i obogaćivanjem ponude ostanemo u samom vrhu.

Istorija našeg početka

Od 1989. godine, s početka kao zanatska radionica,
a nekoliko godina kasnije, kao firma, postajemo pioniri
u delatnosti ugradnje sunčano-zaštitnih sistema
na teritoriji bivše Jugoslavije.

O NAMA

Izradom i ugradnjom sunčano zaštitnih sistema bavimo se od 1989 god. u početktu kao zanatska radionica a od 1992 kao firma M.I.M.A.C. Na prostorima bivše Jugoslavije bili smo jedna od prvih firmi koja je počela da se bavi ovom delatnošću, i uspeli smo da, pored raznih poteškoća u privređivanju u proteklom periodu opstanemo, tj. da stalnim profesionalnim usavršavanjem i obogaćivanjem ponude ostanemo u samom vrhu.

STAKLO + SUNČANO ZAŠTITNA FOLIJA = SUNČANO ZAŠTITNI SISTEM

Za izradu naših sunčano-zaštitnih sistema koristimo isključivo najkvalitetnije materijale najvećih svetskih proizvođjača: BEKAERT, SOLAR GARD, BRUXSAFOL. Generalni smo uvoznici pomenutih materijala za područje bivše Jugoslavije

Naši sistemi se koriste kao najidealnije sredstvo za zaštitu staklenih površina od sunčeve toplote, loma istih, štetnog zračenja UV zraka (izlozi prodavnica), a takođje i za dekorisanje unutrašnjih staklenih površina. Osim ovih, postoji i široka lepeza materijala koji se koriste kao zaštita za automobilska stakla. Svi ovi materijali su medjunarodno priznati i imaju adekvatne, međjunarodno priznate homologativne oznake.

Od samog početka akcenat je stavljen na kvalitet, kako materijala tako i alata i same montaže sistema, a kao posledica toga je zadobijeno veliko poverenje klijenata sa kojima sarađujuemo već dugi niz godina. Kao dokaz za to je i naša referens lista.

Od 2001. god. Firma M.I.M.A.C. je postala generalni uvoznik i distributer japanske kompnije OLFA, najvećeg svetskog proizvođača skalpra i rezervnih nožića, kao i mnogih praktičnih ručnih reznih alata, za Srbiju, Crnu Goru, Hrvatsku, Makedoniju, Bosnu i Hercegovinu i Albaniju

Od 2003. god. sa istim programom prisutni smo i u Crnoj Gori preko firme M.I.M.A.C. MONTENEGRO

Nekoliko godina smo izuzetno uspešno bili angažovani i u sportu. Naš direktor i vlasnik firme, Šljukić Zoran, je u periodu od 2001-2007 godine bio selektor i tim menadžer rvačke reprezentacije veterana, a sama firma i najveći donator pomenute selekcije. U tom periodu na Svetskim prvenstvima naši rvači su osvojili sedam ZLATNIH, pet SREBRNIH i deset BRONZANIH medelja, i svrstavaju se medju najuspešnije na Svetu.

M.I.M.A.C. doo

Firma M.I.M.A.C. uspešno posluje na tržištu duže od 25 godina. Otvoreni smo za potencijalnu saradnju. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica i pitanja, postavite ih, a odgovor očekujte u najkraćem roku.

Još od samog početka, već davne 1989. godine, akcenat je stavljen na kvalitet. Uspeli smo da stalnim profesionalnim usavršavanjem i obogaćivanjem ponude ostanemo u samom vrhu.

Pored najvišeg kvaliteta, naša usluga je brza i efikasna. Trudimo se da poštujemo svoje vreme i vreme naših klijenata. Iskustvo koje je iza nas i budućnost pred nama to i garantuju.

Posledica našeg predanog i temeljnog rada je zadobijeno veliko poverenje klijenata sa kojima sarađujuemo već dugi niz godina. Kao dokaz za to je i naša referens lista, a naša najbolja preporuka su naši radovi.